President mladi kajmak 250 g

President Mladi Kajmak 250 G

3,69 €/kom

Cijena za j.m.: 14,76 €/kg
Mliječni namaz 50% mliječne masti · min. 80% mliječne masti u suhoj tvari. Zlatno žute boje, lagano slankast, meke i lako mazive teksture koja se topi u ustima President Mladi kajmak izvrsno prija uz mesna pečenja, krumpirove pole ili pak najjednostavnije, obilno namazn na komad svježeg kruha, dok meso s roštilja uz President Mladi kajmak postaje još sočnije i ukusnije.

Opis proizvoda

ProizvođačSomboled d.o.o., Gakovački put b.b., Sombor Republika Srbija
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od + 4 °C do + 8 °C.
BrandPresident

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.983/481
Masti (g)50
od kojih zasićene masne kiseline (g)32
Ugljikohidrati (g)3,2
od kojih šećeri (g)3,2
Bjelančevine (g)4,6
Sol (g)0,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.