Tommy - Dućan na dlanu!

Nestle Nan 2 Optipro zamjensko mlijeko 800 g

Nestle Nan 2 Optipro Zamjensko Mlijeko 800 G

19,49 €/kom

Cijena za j.m.: 24,36 €/kg
Nestlé NAN Optipro 2 je prijelazna mliječna hrana za bebe starije od 6 mjeseci s dodatkom kulture Lactobacillus reuteri u pakiranju od 800 g i koristi se kao tekući dio prehrane, a posebno je pogodna za nastavak prehrane s NAN Optipro 1. Optipro je jedinstveni Nestlé proces proizvodnje mliječnih formula koji sadržava Lb. reuteri kulturu i DHA kako je propisano zakonodavstvom za svu početnu hranu za dojenčad. Majčino mlijeko je najbolja hrana za dojenče. Posavjetujte se sa svojim zdravstvenim djelatnikom prije donošenja odluke o početku korištenja početne mliječne hrane.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno čuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuPriprema: 1. Operite ruke prije pripremanja obroka. 2. Operite bočicu, dudu i poklopac dok ne uklonite i posljednje ostatke mlijeka. 3. Prokuhajte pribor 5 minuta.Čuvajte pokriveno od sljedećeg korištenja. 4.Prokuhajte pitku vodu 5 minuta.Ohladite ( ~ 40°C). 5.Slijedite tablicu hranjenja, ulijte točnu količinu tople vode u prokuhanu bočicu. 6.Koristite isključivo priloženu mjericu i poravnajte bez pritiskanja. 7.Slijedite tablicu hranjenja, dodajte točan broj ravno napunjenih mjerica prema dobi djeteta. 8.Nakon uporabe vratite mjericu u pakiranje kako je prikazano na slici. 9.Dobro protresite bočicu da se prah potpuno ne otopi. 10.Čvrsto zatvorite limenku nakon uporabe i čuvajte na suhom i hladnom mjestu.Ne čuvajte proizvod u frižideru ili zamrzivaču.Koristite do 3 tjedna nakon otvaranja. Prokuhana voda se mora ohladiti do tjelesne temperature prije dodatka praha kako bi broj živih bakterija ostao isti.**Napomena: koristite isključivo priloženu mjericu.Uporaba više ili manje praha od naznačenog će dovesti do dehidracije dojenčeta ili ćete mu uskratiti pravilnu prehranu.Ne mijenjajte naznačene količine bez liječničkog savjeta.*** U ovoj dobi prehrana djeteta je raznovrsnija (žitarice, gotove kašice).Savjetujte se sa stručnom osobom prije uvođenja novih namirnica u prehranu djeteta, posebno za žitarice i mliječne proizvode.
BrandNestle, Nan

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.085/498
Masti (g)23,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)11,4
Ugljikohidrati (g)61,8
od kojih šećeri (g)61,8
Bjelančevine (g)9,6

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.