Tommy - Dućan na dlanu!

Kinder Milch-Schnitte mliječni desert 28 g

Kinder Milch-Schnitte Mliječni Desert 28 G

0,59 €/kom

Cijena za j.m.: 21,07 €/kg

Kinder Milch-Schnitte je ukusan i svjež međuobrok za kratku stanku u svakodnevnom životu. Lagano mliječno punjenje, dva tanka sloja biskvita i kapljica meda čine pomno odabrane sastojke bez aditiva, konzervansa i bojila, za potpuni užitak.


Opis proizvoda

ProizvođačFerrero Ohg mbH, Rheinstrasse 12, 35260 Stadtallendorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati isključivo u hladnjaku od +2 °C do +6 °C.
BrandKinder

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.759/422
Masti (g)27,9
od kojih zasićene masne kiseline (g)16,6
Ugljikohidrati (g)34
od kojih šećeri (g)29,5
Bjelančevine (g)7,9
Sol (g)0,61

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.