Podravka Lino Mliječni desert čokolada 2x100 g
%

Podravka Lino Mliječni Desert Čokolada 2x100 G

1,65 €/kom

Cijena za j.m.: 8,25 €/kg

Akcija traje do 26.06.2024.

NC 30 dana: 2,19 €/kom

Lino mliječni desert s čokoladom pripremljen je od najkvalitetnijih sastojaka i namijenjen bebama starijim od 8 mjeseci. Sadrži 89 % mlijeka i izvrstan je izvor kalcija koji je važan i neophodan mineral za razvoj kostiju u toj dobi. Visok udio mlijeka uz dodatak čokolade, mekana i glatka tekstura, lagana probavljivost i odlična praktičnost čine ovaj desert odličnim izborom za lagani obrok ili međuobrok. Lino Mliječni desert s čokoladom konzumira se bez dodatne pripreme i tako štedi vaše vrijeme. Možete ga ponuditi i rashlađenog.

Opis proizvoda

ProizvođačSILL SAS Le Raden - BP1, 29860 Plouvien, Francuska
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
Upute za upotrebu/pripremuProizvod je spreman za konzumaciju, možete ga poslužiti i rashlađenog. Proizvod konzumirajte odmah nakon otvaranja i ne čuvajte ostatke obroka. Prije konzumacije obavezno provjerite da li je ambalaža neoštećena.
BrandPodravka, Lino

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)414/99
Masti (g)3,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)2,7
Ugljikohidrati (g)12,3
od kojih šećeri (g)6,8
Bjelančevine (g)3,3
Sol (g)0,09

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.