Tommy - Dućan na dlanu!

Nestlé Mliječni desert s čokoladom 6+ mj 400 g

Nestlé Mliječni Desert S Čokoladom 6+ Mj 400 G

3,75 €/kom

Cijena za j.m.: 9,38 €/kg

Nestlé Yogolino desert s okusom čokolade ukusni je mliječni međuobrok ili desert idealan i kao obrok za van namijenjen bebama starijim od 6 mjeseci. Načinjen od 89 % mlijeka, bogat je kalcijem potrebnim za normalan rast i razvoj kostiju kod djece te cinkom i magnezijem koji doprinose normalnom funkcioniranju dječjeg imunološkog sustava. Ne zahtijeva hlađenje zbog posebnog postupka toplinske obrade. Raznolika i uravnotežena prehrana te zdrav način života neophodni su za održavanje zdravlja, stoga Nestlé preporuča konzumaciju 2 obroka dnevno kako bi se osigurao potreban unos kalcija.


Opis proizvoda

ProizvođačSILL SAS Le Raden - BP1, 29860 Plouvien, Francuska
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
BrandNestlé
Neto količina400 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)404/97
Masti (g)3,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)2
Ugljikohidrati (g)13,2
od kojih šećeri (g)9,2
Bjelančevine (g)3,4
Sol (g)0,09

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.