Tommy - Dućan na dlanu!

Dukat Fit mliječni proteinski napitak s okusom vanilije 0,5 L

Dukat Fit Mliječni Proteinski Napitak S Okusom Vanilije 0,5 L

2,05 €/kom

Cijena za j.m.: 4,10 €/l

Dukat Fit linija je ukusnih, funkcionalnih mliječnih proizvoda bogatih proteinima s niskim sadržajem masti te smanjenog sadržaja šećera
Dukat Fit mliječni napitci, quark (vrsta svježeg sira bogatog proteinima) i sladoled odgovaraju na potrebe svih onih koji vode brigu o zdravom načinu života; pravilnoj i uravnoteženoj prehrani te redovnoj fizičkoj aktivnosti, u svim dobnim skupinama i svih razina fizičke aktivnosti. Dukat Fit proizvodi predstavljaju nutritivno izbalansiran lagani obrok ili međuobrok, posebno pogodan za konzumaciju izvan kuće i neposredno nakon ili uz bavljenje fizičkom aktivnošću.


Opis proizvoda

ProizvođačKIM d.o.o., Mekušanska cesta 51, 47000 Karlovac, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno se može čuvati na sobnoj temperaturi, a nakon otvaranja držati u hladnjaku i potrošiti u što kraćem roku.
Upute za upotrebu/pripremuProtresti prije upotrebe.Obrokom/porcijom (0,5l) osigurat ćete 60% preporučenog/referentnog dnevnog unosa bjelančevina/proteina.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)200/47
Masti (g)0,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,08
Ugljikohidrati (g)5,2
od kojih šećeri (g)4,3
Bjelančevine (g)6
Sol (g)0,09

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.