Tommy - Dućan na dlanu!

Dukat Parmalat mliječni napitak s okusom kave cappuccino 200 ml

Dukat Parmalat Mliječni Napitak S Okusom Kave Cappuccino 200 Ml

1,79 €/kom

Cijena za j.m.: 8,95 €/l

Parmalat Caffelatte cappuccino je ugodnog okusa kave s mlijekom. Pakirana u čaši s poklopcem, vrlo je praktična za konzumaciju u svakom trenutku i na svakom mjestu: van kuće, u hodu, na putu, u uredu, na plaži.


Opis proizvoda

ProizvođačMlekarna Kunin a.s., 742 53 Kunin 291, priovozovna Ostrava-Martinov, Češka Republika.
Zemlja/mjesto podrijetlaČeška Republika
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +2°C do +8°C.
BrandDukat Parmalat

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)257/62
Masti (g)1,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,9
Ugljikohidrati (g)9,3
od kojih šećeri (g)8,7
Bjelančevine (g)3
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.