Dukat Čokoladno mlijeko Keks 0,5 L
%

Dukat Čokoladno Mlijeko Keks 0,5 L

1,19 €/kom

Cijena za j.m.: 2,38 €/l

Akcija traje do 05.06.2024.

NC 30 dana: 1,46 €/kom

Mliječni čokoladni napitak s keksima i okusom karamele. Mlijeko najbolje kvalitete i najfiniji kakao ključni su sastojci Dukat čokoladnog mlijeka – okus keks, čiji su ga bogat okus i gusta tekstura učinile omiljenim čokoladnim napitkom potrošača svih uzrasta. Dukat čokoladno mlijeko – okus keks slatko je osvježenje, ali istovremeno i izvor visokovrijednih nutrijenata iz mlijeka: bjelančevina, vitamina, minerala i dr.


Opis proizvoda

ProizvođačKIM d.o.o., Mekušanska cesta 51, 47 000 Karlovac, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno se može čuvati na sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuProtresti prije upotrebe.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)284/67
Masti (g)1,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,9
Ugljikohidrati (g)11,7
od kojih šećeri (g)10,9
Bjelančevine (g)2,3
Sol (g)0,12

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.