Dukat Mlijeko za kavu 3,8 % m.m. 0,5 L

Dukat Mlijeko Za Kavu 3,8 % M.m. 0,5 L

1,09 €/kom

Cijena za j.m.: 2,18 €/l

Dukat mlijeko za kavu s 3,8 % mliječne masti savršen je izbor za neodoljivu i najfiniju kavu. Odlikuje ga puni mliječni okus i sposobnost upjenjavanja koji vaš ritual ispijanja kave čine posebnim doživljajem. Nutritivna vrijednost mlijeka Dukat mlijeka za kavu sačuvana je zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji za preradu mlijeka.


Opis proizvoda

ProizvođačKIM d.o.o., Mekušanska cesta 51, 47 000 Karlovac, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno se može čuvati na sobnoj temperaturi.
BrandDukat

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)275/66
Masti (g)3,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)2,9
Ugljikohidrati (g)4,6
Sol (g)0,1
Kalcij (mg)120
Vitamin D (μg)0,75
Kalcij PU (%)15

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.