Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea Mlijeko za tijelo za vrlo suhu kožu 400 ml

Nivea Mlijeko Za Tijelo Za Vrlo Suhu Kožu 400 Ml

9,49 €/kom

Cijena za j.m.: 23,73 €/l
Isprobajte Nivea mlijeko za tijelo kako bi zadovoljili posebne potrebe svoje suhe kože. Bogata kremasta formula sa Hydra IQ intenzivno hrani i vidljivo umanjuje znakove suhe kože. Obogaćena bademovim uljem koje pruža djelotvornu njegu za glatku kožu.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaŠpanjolska
BrandNivea
Neto količina400 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.