Mlin za orahe 1 kom

Mlin Za Orahe 1 Kom

15,26 €/kom

Cijena za j.m.: 15,26 €/kom
Mlin pogodan za fino mljevenje orašastih plodova (oraha, lješnjaka, badema...) pogodan također za mljevenje suhog kruha, za izradu krušnih mrvica. 1. S kovanim navojem mlinac pričvrstite za rub stola ili na sličnu površinu. 2. Ručku mlina navijte na osovinu bubnja. 3. Plastični poklopac izvucite iz gornjeg otvora i u otvor stavite plodove. 4. S plastičnim poklopcem lagano pritisnite plodove a ručku mlina okrečite u smjeru kazaljke na satu. ČIŠĆENJE: nakon uporabe potrebno je mlinac ponovno rastaviti i temeljito ga očistiti. Čisti se lagano sa vodom i blagim deterdžentom. Mlinac osušite i čuvajte u suhom prostoru.

Opis proizvoda

ProizvođačShanghai Terin Co., LTD. Room 306 Jin Mao Garden, no. 2515 Pudong Ave. Shanghai, Kina
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
Upute za upotrebu/pripremuUmetnite bubanj u tijelo mlina. Ručku mlina pričvrstite na navoj bubnja, te ju okrećite u smjeru kretanja kazaljke na satu dok ju ne učvrstite. Mlin učvrstite za podlogu zakretanjem vijska. Staviti željenu namirnicu u ulazni spremnik te istovremeno okretati ručku. Kod mljevenja manjih komada namirnica, potrebno je koristiti priloženu kocku na način da se pritišće prema dolje, a kako ne bi došlo do povrede prstiju.
BrandAbaco

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.