Tommy - Dućan na dlanu!

Klara Mlinci s jajima 250 g

Klara Mlinci S Jajima 250 G

1,59 €/kom

Cijena za j.m.: 6,36 €/kg
Tradicionalni prilog koji najbolje paše uz perad.

Opis proizvoda

ProizvođačZagrebačke pekarne Klara d.d., Utinjska 48, 10020 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i prozračnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuIzlomljene mlince preliti kipućom vodom, ostaviti 3-5 minuta da omekšaju te ocijeđene staviti na masnoću od pečenja.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.612/380
Masti (g)3,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)1
Ugljikohidrati (g)75
od kojih šećeri (g)0,6
Bjelančevine (g)12
Sol (g)1,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.