Tommy - Dućan na dlanu!

Monster the Doctor energetsko osvježavajuće bezalkoholno gazirano piće 0,5 L

Monster The Doctor Energetsko Osvježavajuće Bezalkoholno Gazirano Piće 0,5 L

1,79 €/kom

Cijena za j.m.: 3,58 €/l

Energetsko osvježavajuće bezalkoholno gazirano piće s taurinom, l-karnitinom, kofeinom, ekstraktom ginsenga i vitaminima B2, B3, B6 i B12.


Opis proizvoda

ProizvođačTerra Production d.o.o., Vojvode Putnika 78, 23320 Inđija, Srbija
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Uvjeti čuvanjaSkladištiti i čuvati u hladnim i suhim uvjetima zaštićeno od sunčevog svjetla i vlage.
BrandMonster

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)186/44
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)11
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0,02
Kalcij (mg)0,02
Kalcij PU (%)0,003

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.