Tommy - Dućan na dlanu!

Zott Monte snack 29 g

Zott Monte Snack 29 G

0,55 €/kom

Cijena za j.m.: 18,97 €/kg

Od sada se Monte ne jede samo žlicom, već je i praktičan snack za međuobrok ili kada ste u pokretu. Monte Snack, s kremom od mlijeka, ukusne čokolade i bogatih lješnjaka, - ne vole ga samo mali Monte fanovi!


Opis proizvoda

ProizvođačEURO CAKES S.p.a Via Bortolotti 53, 33034 Fagagna, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +4°C do +8°C.
BrandZott Monte

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.843/440
Masti (g)27,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)16,4
Ugljikohidrati (g)43,8
od kojih šećeri (g)31,3
Bjelančevine (g)5,8
Sol (g)0,47

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.