Pik mortadela s maslinama 150 g

Pik Mortadela S Maslinama 150 G

2,69 €/kom

Cijena za j.m.: 17,93 €/kg

Ljubitelji mediteranske kuhinje i njene glavne predstavnice – masline, oduševit će se kombinacijom okusa mortadele i zelene masline. PIK Mortadela s maslinama proizvodi se od biranih sirovina, dodataka i začina, koji jamče visokovrijedan proizvod vrhunske kvalitete.


Opis proizvoda

ProizvođačPIK Vrbovec Plus d.o.o., Zagrebačka 148, 10340 Vrbovec, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do + 4 °C. Otvoreni proizvod čuvati u hladnjaku i upotrijebiti u roku 48 sati.
BrandPik

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.042/251
Masti (g)21
od kojih zasićene masne kiseline (g)9,2
Ugljikohidrati (g)2,6
od kojih šećeri (g)1,8
Bjelančevine (g)13
Sol (g)1,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.