Tommy - Dućan na dlanu!

Mr Muscle Gel za odčepljivanje odvoda 1 L

Mr Muscle Gel Za Odčepljivanje Odvoda 1 L

6,89 €/kom

Cijena za j.m.: 6,89 €/l

Gel za odčepljivanje odvoda.


Opis proizvoda

ProizvođačSC JohnsonS.C. Johnson Europlant B.V., Groot Mijdrechtstraat 81, 3641 RV Mijdrecht , Netherlands.
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska, EU
Upute za upotrebu/pripremu1. Izlijte 500 ml 2. Pričekajte 5 minuta***. 3. Isperite mlazom tople vode. U slučaju potrebe, ponovite. Važno: Pažljivo otvarati. Ne koristiti za WC školjke ili sudopere s jedinicom za odlaganje otpada. Izbjegavati kontakt s pozlaćenim, oštećenim emajliranim i kromiranim površinama. NE: Pritiskati bocu i koristiti praznu ambalažu. Prskati. Koristiti gumu za odčepljivanje odvoda. ***Laboratorijski testirano na začepljenjima u kupaonici (kosa i sapun). Za jaka začepljenja ostavite da duže djeluje.
BrandMr. Muscle

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.