Tommy - Dućan na dlanu!

Mr Muscle Sredstvo za čišćenje kuhinjskih površina 500 mL

Mr Muscle Sredstvo Za Čišćenje Kuhinjskih Površina 500 ML

4,09 €/kom

Cijena za j.m.: 8,18 €/l

Sredstvo za čišćenje kuhinjskih površina.


Opis proizvoda

ProizvođačSC JohnsonS.C. Johnson Europlant B.V., Groot Mijdrechtstraat 81, 3641 RV Mijdrecht , Netherlands.
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska, EU
Upute za upotrebu/pripremuOkrenite raspršivač na poziciju "ON". ZA ČIŠĆENJE: raspršite tekućinu s udaljenosti od 20 cm na površinu koju želite očistiti dok nije u potpunosti prekrivena. Kod tvrdokornih mrlja ostavite tekućinu da djeluje nekoliko minuta, a zatim obrišite. Nema potrebe za ispiranjem. ZA DEZINFEKCIJU: raspršite tekućinu s udaljenosti od 20 cm na površinu koju želite dezinficirati dok nije u potpunosti natopljena. Ostavite da djeluje 5 minuta, a zatim obrišite. Pogodno za korištenje na svim kuhinjskim površinama: radne površine, električni aparati, sudoperi, štednjaci, pećnice, zidovi, ormarići, koševi za smeće te podovi. Isključite električne aparate prije čišćenja tekućinom. Prije uporabe provjerite učinak na maloj, manje vidljivoj površini.
BrandMr. Muscle

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.