Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Mrežica za sudoper Ø7,5 cm

Mrežica Za Sudoper Ø7,5 Cm

1,33 €/kom

9,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 1,33 €/kom(9,99 kn/kom)
Praktično sito za sudoper od nehrđajućeg čelika, promjera ca 7,5cm. Idealno je za sudoper, umivaonik, kadu ili tuš kabinu. Štiti Vašu odvodnu cijev od nakupljanja ostatka hrane u Vašem sudoperu ili kose u Vašem umivaoniku. Olakšajte si čišćenje odvoda uz pomoć ovog sita.

Opis proizvoda

ProizvođačFackelmann GmbH + Co. KG, Sebastian-Fackelmann-str. 6, 91217 Hersbruck, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
BrandFackelmann
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn