Tommy - Dućan na dlanu!

Naturel Musli crunchy nuts 350 g
%

Naturel Musli Crunchy Nuts 350 G

2,59 €/kom

Cijena za j.m.: 7,40 €/kg

Akcija traje do 17.04.2024.

NC 30 dana: 3,39 €/kom

Hrskavi musli s lješnjakom. Naturel hrskavi musli su ukusna mješavina blago tostiranih pahuljica na bazi zobi. Bogat su izvor hranjivih vlakana koji nam pomažu u održavanju razine energije tijekom cijelog dana. Idealne kao doručak ili međuobrok.


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaČeška Republika
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu
BrandNaturel
Neto količina350 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.937/462
Masti (g)17
od kojih zasićene masne kiseline (g)6,3
Ugljikohidrati (g)66
od kojih šećeri (g)22
Bjelančevine (g)8
Sol (g)0,18

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.