Dr. Oetker Vitalis Muesli s medom 375 g

Dr. Oetker Vitalis Muesli S Medom 375 G

4,19 €/kom

Cijena za j.m.: 11,17 €/kg
U Vitalis Crunchy Plus Med-Badem zlatno-smeđe pržene, hrskave pahuljice spajaju se s hrskavim bademima i najfinijim medom u hrskavi doživljaj.
Sadrže: listiće i hrskave komadiće badema zaokruženi s medom i zlatno-smeđe hrskave pahuljice s 49% integralnih žitarica – zahvaljujući posebnom postupku prženja.

Opis proizvoda

ProizvođačDr. August Oetker Nahrungsmittel KG, Lutterstrasse 14; 33617 Bielefeld, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaNakon upotrebe dobro zatvorite unutarnju vrećicu kako bi müsli ostali svježi.
Upute za upotrebu/pripremu40 g Vitalisa + 60 ml mlijeka (1.5% m.m.)

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.851/440
Masti (g)14
od kojih zasićene masne kiseline (g)3,3
Ugljikohidrati (g)68
od kojih šećeri (g)28
Bjelančevine (g)8,1
Sol (g)0,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.