Tommy - Dućan na dlanu!

Nadalina Grill mješavina 50 g

Nadalina Grill Mješavina 50 G

1,53 €/kom

Cijena za j.m.: 30,60 €/kg

Dodatak jelima s povrćem i začinima.


Opis proizvoda

ProizvođačLuxor d.o.o. Put Majdana 43A, Solin
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska, EU
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPrije pečenja meso posuti Nadalina mješavinom začina i ostavite da odstoji najmanje 10 minuta. Namažite uljem i pecite.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.