Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nadalina Kurkuma u prahu 45 g

Nadalina Kurkuma U Prahu 45 G

1,59 €/kom

11,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 35,33 €/kg(266,44 kn/kg)

Kurkuma je najznačajniji začin ajurvedske kuhinje, često se koristi u vegetarijanskim jelima od riže, krumpira i mahunarki. Svojom dominantnom žutom bojom i orijentalnim aromama obogatit će vaše jelo.


Opis proizvoda

ProizvođačLuxor d.o.o. Put Majdana 43A, Solin
Zemlja/mjesto podrijetlaIndija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu
BrandNadalina

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn