Tommy - Dućan na dlanu!

Nadalina muškatni mljeveni oraščić 35 g

Nadalina Muškatni Mljeveni Oraščić 35 G

3,32 €/kom

Cijena za j.m.: 94,86 €/kg
Začin muškatni mljeveni oraščić

Opis proizvoda

ProizvođačLuxor d.o.o., Put Majdana 43, Solin
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuOraščić je izuzetno bitan začin pri spravljanju bešamel umaka, bijelih variva, njoka i mesnih juha.
BrandNadalina

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.