Nadgrobni lampion srce 1 kom

Nadgrobni Lampion Srce 1 Kom

1,59 €/kom

Cijena za j.m.: 1,59 €/kom
Nadgrobni lampion klasični je nadgrobni lampion izrađen od kvalitetnih sirovina i parafina za dugotrajno gorenje. Paljenje svijeća i ukrašavanje grobova lampionima nezaobilazan je dio obilježavanja sjećanja na pokojne. Prepoznatljiv i dostojanstven Maja srednji crveni nadgrobni lampion otporan je na sve vremenske uvjete, dizajniran za sigurnu upotrebu i sa zaštitom od progorijevanja.

Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjaČuvati van dohvata djece i mogućnost opekline.
Upute za upotrebu/pripremuPrije paljenja uspraviti fitilj. Lampion upaliti samo jednom. Paziti da sagorijevajuća masa uvijek bude čista. Držati na otvorenom ili u odgovarajućim lampama.
Neto količina1 kom
Sastojci/sastavparafin, plastika, željezo, pamuk, karton.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.