Meggle Alpinesse Classic namaz 250 g

Meggle Alpinesse Classic Namaz 250 G

3,79 €/kom

Cijena za j.m.: 15,16 €/kg

Mliječni namaz sa 75 % mliječne masti. Predivnog okusa i lako maziv pa čak iz frižidera. Savršen namaz i dodatak jelima pripremljenima na razne načine.


Opis proizvoda

ProizvođačMeggle, Megglestrasse 6-12, D-83512, Wasserburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +4 °C do +8 °C.
BrandMeggle

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.794/679
Masti (g)75
od kojih zasićene masne kiseline (g)38
Ugljikohidrati (g)0,5
od kojih šećeri (g)0,5
Bjelančevine (g)0,6
Sol (g)<0,01

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.