Alpro napitak od soje s okusom čokolade 250 ml

Alpro Napitak Od Soje S Okusom Čokolade 250 Ml

1,65 €/kom

Cijena za j.m.: 6,60 €/l
Alpro napitak od soje s okusom čokolade čokoladna je senzacija koja kombinira blagodati soje na biljnoj bazi s najfinijim okusima zrna kakaa. Ova pitka i ugodna čokoladna senzacija idealna je za one trenutke kada jedino čokolada djeluje. 100 % je na biljnoj bazi i ima prirodno nizak sadržaj zasićenih masti. Alpro napitak soje s okusom čokolade hranjiv je izvor visokokvalitetnih sojinih proteina. Ne sadrži gluten ni mliječne bjelančevine. Bez umjetnih je boja i konzervansa.

Opis proizvoda

ProizvođačAlpro C.V.A., Vlamingstraat 28, 8560 Wevelgem, Belgija
Zemlja/mjesto podrijetlaBelgija
Uvjeti čuvanjaNakon otvaranja držati u hladnjaku (max. 7 °C) i upotrijebiti u sljedećih 5 dana.
BrandAlpro

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)257/61
Masti (g)1,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,4
Ugljikohidrati (g)7,9
od kojih šećeri (g)7,6
Bjelančevine (g)3,1
Sol (g)0,14

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.