Alpro original napitak od zobi 1 L

Alpro Original Napitak Od Zobi 1 L

3,79 €/kom

Cijena za j.m.: 3,79 €/l
Alpro napitak od zobi je neodoljivo ukusan i blag napitak, bogat vlaknima i prirodnoga okusa. Alpro napitak od zobi je bez dodanog šećera i sadrži samo prirodne šećere s malim sadržajem zasićenih masti. Ne sadrži laktozu. Sadrži zob i gluten.

Opis proizvoda

ProizvođačAlpro C.V.A., Vlamingstraat 28, 8560 Wevelgem, Belgija
Zemlja/mjesto podrijetlaBelgija
Uvjeti čuvanjaNakon otvaranja držati u hladnjaku (max.7°C) i upotrijebiti u sljedećih 5 dana.
Upute za upotrebu/pripremuNajbolje poslužiti ohlađeno.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)192/46
Masti (g)1,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,1
Ugljikohidrati (g)7,2
od kojih šećeri (g)3,3
Bjelančevine (g)0,3
Sol (g)0,09

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.