Alpro napitak od zobi bez šećera 1 L

Alpro Napitak Od Zobi Bez Šećera 1 L

3,99 €/kom

Cijena za j.m.: 3,99 €/l
Alpro napitak od zobi bez šećera sadrži nula grama šećera – sve što preostaje je samo čisti okus. Napitak je proizveden isključivo od europske zobi, bogat je vlaknima i predstavlja odličan izvor vitamina D i B12. Možete ga dodati da obogati vašu jutarnju kavu, koristiti ga samog kao osvježavajući napitak te njime obogatiti žitarice ili iskoristiti za izradu kolača.

Opis proizvoda

ProizvođačAlpro C.V.A., Vlamingstraat 28, 8560 Wevelgem, Belgija
Zemlja/mjesto podrijetlaBelgija
Uvjeti čuvanjaNakon otvaranja držati u hladnjaku (max. 7 °C) i upotrijebiti u sljedećih 5 dana.
Upute za upotrebu/pripremuMože se koristiti zagrijano ili ohlađeno.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)166/40
Masti (g)1,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,2
Ugljikohidrati (g)5,6
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0,2
Sol (g)0,09

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.