Hipp napitak od prirodne negazirane mineralne vode sa sokom od kruške i breskve 500 ml

Hipp Napitak Od Prirodne Negazirane Mineralne Vode Sa Sokom Od Kruške I Breskve 500 Ml

1,59 €/kom

Cijena za j.m.: 3,18 €/l
Napitak od prirodne negazirane mineralne vode.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi i tamnom mjestu. Jednom otvoreni napitak dobro zatvoriti i čuvati u hladnjaku te potrošiti unutar 3 dana.
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe protresti. Prije otvaranja provjerite da je ambalaža neoštećena.
BrandHipp

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)63/15
Masti (g)0,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)3,7
Bjelančevine (g)0
Sol (g)<0,05
Kalcij (mg)<0,05
Kalcij PU (%)0,006

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.