Tommy - Dućan na dlanu!

Franck napitak s kavom macchiato 230 ml

Franck Napitak S Kavom Macchiato 230 Ml

1,49 €/kom

Cijena za j.m.: 6,48 €/l
Napitak sa kavom, punomasnom mlijekom i vrhnjem

Opis proizvoda

ProizvođačFranck d.d., Vodovodna 20, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu na sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe dobro protresti. Najbolje poslužiti hladno. Ne preporučuje se djeci, trudnicama ili dojiljama.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)298/71
Masti (g)3,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)2
Ugljikohidrati (g)9
od kojih šećeri (g)8,1
Bjelančevine (g)1,6
Sol (g)0,26

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.