Naranča 1 kg

Naranča 1 Kg

1,29 €/kg

Cijena za j.m.: 1,29 €/kg

Naranče su jedno od najljekovitijih vrsta voća na svijetu, a najpoznatije su njena žuta i crvena sorta. Naranče su bogate vitaminom C, B1, B9 (folnom kiselinom) i A, kalijem, kalcijem i vlaknima. Svaki dan pojedite naranču da biste opskrbili organizam preporučenom dozom vitamina C koji dokazano sprečava mnoge zdravstvene tegobe - od gripe i alergije do ozbiljnih kardiovaskularnih bolesti.
Pri kupnji naranče prvenstveno morate obratiti pozornost na izgled narančine kore. Ona ne smije biti oštećena i smežurana, s mrljama ili plijesni na površini. Kod opipa trebate osjetiti čvrst i tvrd plod s odgovarajućom težinom u odnosu na volumen naranče.


Opis proizvoda

Neto količina1.000 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.