Podravka pureći narezak 150g

Podravka Pureći Narezak 150g

1,59 €/kom

Cijena za j.m.: 10,60 €/kg
Za sve ljubitelje purećeg mesa, ovaj je narezak pripremljen bez dodanih bojila i dolazi u praktičnom pakiranju.
Iznimne je trajnosti, pa ga je dobro imati kao suputnika na putovanjima, ljetovanjima ili zimovanjima, baš kao i kod kuće.
Narezan u sendvičima, na platama, pohan ili kao dio složenijih jela s tjesteninom, dat će krila vašoj kulinarskoj kreativnosti!

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
BrandPodravka

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)932/224
Masti (g)17
od kojih zasićene masne kiseline (g)6,2
Ugljikohidrati (g)5,8
od kojih šećeri (g)0,1
Bjelančevine (g)12
Sol (g)1,6

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.