Tommy - Dućan na dlanu!

Naturavita čaj kamilica 20x1 g

Naturavita Čaj Kamilica 20x1 G

1,49 €/kom

Cijena za j.m.: 74,50 €/kg

Blaga, ali učinkovita kamilica vas nikada neće razočarati. Kamilica pomaže pri različitim zdravstvenim tegobama te u njezinu izboru sigurno nećete pogriješiti. Naturavita čaj od kamilice sadrži 100 % cvijet kamilice što za vas znači šalicu čaja najbogatijeg okusa. Dobro je znati kako je možete upotrijebiti i za vraćanje svježine umornim očima!


Opis proizvoda

ProizvođačJan Spider d. o. o. , Petra Preradovića 183, Pitomača
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhom mjestu!
Upute za upotrebu/pripremu1 filtar vrećicu prelijte s 2 dl vrele vode i ostavite 3-5 minuta. Zasladite prema želji.

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.