Naturavita čaj uvin H 20x1,5 g

Naturavita Čaj Uvin H 20x1,5 G

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 66,33 €/kg
Naturavita uvin H čaj© najbolji je saveznik u borbi protiv upala mokraćnih kanala. U prilog njegovoj djelotvornosti govori činjenica da se proizvodi i konzumira već više od 40 godina. Sastoji se od čajne mješavine s listom medvjetke, zelenog vrijeska, listom breze, korijenom zečjeg trna, zelene preslice i kukuruznom svilom koje imaju izuzetno blagotvoran učinak na mokraćne kanale i izbacivanje bakterija iz organizma. Naturavita uvin H čaj© djeluje jednako efikasno na sve dobne skupine te je zbog toga neizostavan dio obiteljske medicine.

Opis proizvoda

ProizvođačJan Spider d. o. o. , Petra Preradovića 183, Pitomača
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPriprema: 1 filter vrećicu prelijte s 2 dl vrele vode i ostavite 10 minuta u pokrivenoj posudi. Zasladite prema želji. Topao čajni napitak pijte 3-5 puta na dan, uvijek svježe pripremljen.

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.