Fructal Classic crni ribizl nar aronija i jabuka 1 L

Fructal Classic Crni Ribizl Nar Aronija I Jabuka 1 L

1,79 €/kom

Cijena za j.m.: 1,79 €/l

Negazirano, osvježavajuće, bezalkoholno piće od soka crnog ribizla, nara, aronije i jabuke. Fructal Classic uključuje program voćnih nektara i pića s visokim udjelom voća, koji uključuje klasične voćne arome. Širok raspon okusa omogućuje raznolik izbor širokom krugu korisnika.


Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjaTransportirati, skladištiti i čuvati na sobnoj temperaturi. Otvoreno piće treba čuvati u hladnjaku i potrošiti u roku od 3 dana.
BrandFructal
Neto količina1.000 mL
Sastojci/sastav

Voda, šećer, sok od crnog ribizla (4,5%), sok od nara (2%), sok od aronije (2%) i sok od jabuke (2%) od koncentriranih sokova, glukozno-fruktozni sirup, kiselina (limunska kiselina), aroma crnog ribizla i nara.


Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)163/38
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)9,6
od kojih šećeri (g)9,1
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0,003

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.