Vindi Multivitamin A+C+E 0,25L

Vindi Multivitamin A+C+E 0,25L

0,65 €/kom

Cijena za j.m.: 2,60 €/l

Osvježavajuće, mutno, negazirano, bezalkoholno piće sa sokom miješanog tropskog voća iz koncentriranog soka, obogaćeno vitaminima.


Opis proizvoda

ProizvođačStanić Beverages d.o.o., Kreševo, Polje bb, 71260 Kreševo, Bosna i Hercegovina
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
Uvjeti čuvanjaČuvati na tamnom, suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuProtresti prije upotrebe.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)162/38
Masti (g)<0,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)9,1
od kojih šećeri (g)9,1
Bjelančevine (g)<0,1
Sol (g)<0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.