Juicy Fruits Negazirano piće limunada 1,5 L
%

Juicy Fruits Negazirano Piće Limunada 1,5 L

1,39 €/kom

Cijena za j.m.: 0,93 €/l

Akcija traje do 17.07.2024.

NC 30 dana: 1,59 €/kom

Limunada je naizgled vrlo jednostavno piće od iscijeđenog limuna, ali kada je dohvatite u verziji Juicy Fruitsa imate superlimunadu! Vitamin C tada je u okruženju u kojem se osjeća najbolje i daje najviše. Ona toliko osvježava i obuzima da, kada je u pitanju limunada, više nećete pristajati ni na što drugo!


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom, tamnom i hladom mjestu.
BrandFairtrade
Neto količina1.500 mL

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)88/21
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)4,8
od kojih šećeri (g)4,8
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.