Tommy - Dućan na dlanu!

Juicy Nektar ananas 1 L

Juicy Nektar Ananas 1 L

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 1,99 €/l
Juicy nektar ananas proizveden je od koncentriranog soka ananasa s minimalnim udjelom voća od 50%. Naziv ananas potječe od indijske riječi anana što znači odlično voće, a pripada porodici bromelija (lat. Brome- liacea). Prirodni je izvor enzima bromelaina, obiluje vitaminom C te tako pruža idealnu dopunu svakom vašem obroku. Juicy ananas nektar napravljen je iz najsočnijih dijelova ananasa koji potječu iz Kostarike, države poznate po najkvalitetnijem ananasu na svijetu.

Opis proizvoda

ProizvođačStanić Beverages d.o.o., Slavonska avenija 22, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.Otvoren proizvod čuvati u hladnjaku i potrošiti u roku od 3 dana.
Upute za upotrebu/pripremuProtresti prije upotrebe

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)155/36
Masti (g)0,05
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)8,6
od kojih šećeri (g)8,6
Bjelančevine (g)0,2
Sol (g)<0,01

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.