Juicy Nektar marelica, breskva i jabuka 1 L

Juicy Nektar Marelica, Breskva I Jabuka 1 L

1,79 €/kom

Cijena za j.m.: 1,79 €/l

Puno bogatstvo Juicy sokova najbolje se otkriva upoznavanjem široke palete svih njegovih okusa i okusnih kombinacija. Marelica, za koju su još u staroj Grčkoj govorili da je zlatno jaje sunca, breskva, koju su u staroj Kini smatrali simbolom besmrtnosti, i jabuka, koju cijeli svijet obožava još od prapovijesnog doba – u ovom Juicy soku udružili su snage i kreirali „novu vrijednost“ koja je odmah široko prihvaćena. Bez dodatka šećera i bez konzervansa, Juicy nektar marelica, bres- kva, jabuka dijetetski je proizvod koji posebno preporučujemo ljubiteljima gustih sokova.


Opis proizvoda

ProizvođačStanić Beverages d.o.o., Slavonska avenija 22, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuProtresti prije upotrebe
BrandJuicy

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)247/57
Masti (g)0,05
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)13,2
od kojih šećeri (g)13,1
Bjelančevine (g)0,3
Sol (g)0,01

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.