Bravo nektar naranča 2 L

Bravo Nektar Naranča 2 L

3,69 €/kom

Cijena za j.m.: 1,85 €/l
BRAVO simbolizira razne kompozicije od egzotičnih do autohtonih sorti voća i bobica. Voćni sokovi BRAVO predstavljaju idealno utaživanje žeđi i jamče raznolikost voća sa uvijek novim idejama i uzbudljivim iskustvom u okusu. Marka za sve koji vole uživati u životu. Voćne nektare i pića bogata vitaminima, hranjivim tvarima i mineralima za veću vitalnost osiguravaju najvišu razinu popustljivosti voća, kad god i gdje god.

Opis proizvoda

ProizvođačRAUCH Srbija d.o.o., Šesta Lička 2, 15220 Koceljeva, Srbija
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Uvjeti čuvanjaNakon otvaranja čuvati na hladnom, konzumirati u roku 3 dana.
BrandRauch

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)<0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,1
Ugljikohidrati (g)5,9
od kojih šećeri (g)5,9
Bjelančevine (g)<0,5
Sol (g)<0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.