Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea Baby Kremasti sapun za bebe Caring 100 g

Nivea Baby Kremasti Sapun Za Bebe Caring 100 G

2,15 €/kom

Cijena za j.m.: 21,50 €/kg

NIVEA BABY njegujući kremasti sapun za bebe omogućuje temeljito čišćenje i blagu njegu bebine kože. Sapun je iznimno blag prema osjetljivoj dječjoj koži i zahvaljujući jedinstvenom obliku lako se koristi za vrijeme kupanja. Sadrži maslinovo ulje koje pogoduje njezi kože te pruža intenzivnu hidrataciju te sprječava isušivanje kože djeteta. Kremasti sapun razvijen je u suradnji s dermatolozima i pedijatrima, a kožu čini iznimno mekanom i glatkom. Ne sadrži alkohol i umanjuje mogućnost pojave alergija. Tražite li kvalitetan sapun koji će vašoj bebi donijeti iznimno čistu i mekanu kožu - NIVEA BABY njegujući kremasti sapun za bebe odličan je izbor.


Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, D-20245 Hamburg
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandNivea
Neto količina100 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.