Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea Black&White Invisible deo roll-on, 50 ml

Nivea Black&White Invisible Deo Roll-on, 50 Ml

5,29 €/kom

Cijena za j.m.: 105,80 €/l
NIVEA MEN Black & White Invisible roll-on antiperspirant donosi 48 sati aktivne zaštite i ugodnu svježinu na svakom koraku.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, D-20245 Hamburg, Germany
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandNivea
Neto količina0,05 l

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.