Nivea Black&White Invisible Fresh dezodorans u spreju 150 ml

Nivea Black&White Invisible Fresh Dezodorans U Spreju 150 Ml

4,95 €/kom

Cijena za j.m.: 33,00 €/l
NIVEA Black&White Invisible Fresh antiperspirant u spreju štiti vaše tijelo od neugodnih mirisa i znoja, donoseći ugodnu zaštitu bez tragova na odjeći. Jedinstvena formula spreja aktivno se bori protiv znojenja i neugodnih mirisa. Zahvaljujući nevidljivoj strukturi sprej ne ostavlja tragove na odjeći. NIVEA Black&White Invisible Fresh sprej ne sadrži parabene i alkohol. Tražite li adekvatnu njegu koja će vašem tijelu podariti ugodan miris i 48-satnu zaštitu od znojenja - NIVEA Black&White Invisible Fresh sprej je super rješenje.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati odvojeno od topline/iskre/otvorenog plamena/vrućih površina. – Ne pušiti.Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturama iznad 50 °C/122 °F.Čuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuSprej raspršite ispod pazuha s udaljenosti od 15 cm. Prije oblačenja pričekajte da koža bude potpuno suha.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.