Nivea Diamond Gloss Care Lak za kosu Extra strong 4, 250 mL

Nivea Diamond Gloss Care Lak Za Kosu Extra Strong 4, 250 ML

5,49 €/kom

Cijena za j.m.: 21,96 €/l

NIVEA diamond gloss sprej za kosu pružit će vam 24-satnu čvrstoću i zavodljiv dijamantni sjaj. Zahvaljujući inovativnom spreju za kosu vaša će frizura biti postojana tijekom 24 sata, bez neugodnih ljepljivih tragova. Inovativna formula kosi pruža blagotvornu njegu koja dodatno jača i štiti kosu. Tražite li sprej koji će vašoj kosi podariti postojanu čvrstoću, ugodnu njegu i blistav sjaj tijekom 24 sata - NIVEA Diamond Gloss sprej za kosu je odlično rješenje.


Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, D-20245 Hamburg
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuPrskati ravnomjerno na udaljenosti od otprilike 30 cm
BrandNivea

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.