Nivea man krema za lice tijelo i ruke 150 ml

Nivea Man Krema Za Lice Tijelo I Ruke 150 Ml

5,59 €/kom

Cijena za j.m.: 37,27 €/l
Intenzivno osvježava i hidratizira mušku kožu. Višenamjenska krema s naprednom formulom vašoj će koži osigurati intenzivnu njegu u svakom trenutku. Dodatak vitamina E brine se da vaša koža bude uvijek dovoljno nahranjena i intenzivno hidratizirana. NIVEA MEN krema osigurava svjež muževan miris, a brzo se upija u kožu i ostavlja masne tragove.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandNivea
Neto količina150 mL

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.