Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea Men Fresh Active Deo roll-on 50 mL

Nivea Men Fresh Active Deo Roll-on 50 ML

5,29 €/kom

Cijena za j.m.: 105,80 €/l

Fresh Active roll-on antiperspirant vašoj će koži pružiti 48-satnu zaštitu od znojenja uz ugodan osjećaj svježine. Zahvaljujući naprednoj formuli s morskim ekstraktima ovaj roll-on dezodorans pruža učinkovitu zaštitu od znojenja i osigurava aktivnu njegu kože. Jedinstveni antiperspirant bez sintetičkih ulja pruža pouzdanu zaštitu od neugodnih mirisa i osigurava vam ugodan miris u svakoj vašoj dnevnoj aktivnosti.


Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, D-20245 Hamburg
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka, EU
BrandNivea
Neto količina50 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.