Nivea Men Krema za brijanje Protect & Care 100 mL

Nivea Men Krema Za Brijanje Protect & Care 100 ML

3,69 €/kom

Cijena za j.m.: 36,90 €/l

NIVEA Protect & Care krema za brijanje omogućit će vam ugodno i temeljito brijanje, bez iritacija na koži. Zahvaljujući aktivnoj formuli koja omekšava bradu, oštrica žileta će pažljivo kliziti po koži te vam osigurati temeljito brijanje. Brijanje postaje ugodno, a koža svježa, zdrava i glatka na dodir, štiti kožu od isušivanja. Želite li ugodno brijanje bez iritacija i nježnu kožu nakon brijanja - NIVEA Protect & Care pjena za brijanje je odličan izbor.


Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, D-20245 Hamburg
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuStavite malu količinu na četku za brijanje i nanesite na mokro lice.
BrandNivea

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.