Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea Men Sensitive Pjena za brijanje 200 mL
%

Nivea Men Sensitive Pjena Za Brijanje 200 ML

3,59 €/kom

Cijena za j.m.: 17,95 €/l

Akcija traje do 22.05.2024.

NC 30 dana: 4,79 €/kom

Formula bez alkohola*, sa kamilicom i vitaminom E trenutno štiti kožu od 5 znakova iritacija uzrokovanih brijanjem: peckanje, crvenilo, suhoća, zategnutost i sitne posjetkotine. *ne sadrži etilni alkohol.


Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, D-20245 Hamburg
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka, EU
BrandNivea
Neto količina200 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.