Nivea Q10 Power Dnevna krema protiv bora 50 mL

Nivea Q10 Power Dnevna Krema Protiv Bora 50 ML

17,49 €/kom

Cijena za j.m.: 349,80 €/l

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Firming dnevna krema donosi poboljšanu formulu protiv bora i starenja kože. Jedinstvena kombinacija sastojaka aktivno se bori protiv starenja i vidljivo smanjuje bore unutar 4 tjedna.


Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, D-20245 Hamburg
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska, EU
BrandNivea
Neto količina50 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.