Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea sapun crème soft 100 g

Nivea Sapun Crème Soft 100 G

1,39 €/kom

Cijena za j.m.: 13,90 €/kg
NIVEA creme soft sapun donosi blagotvornu njegu ruku i štiti kožu od isušivanja. Nježna formula na bazi bademova ulja koži pruža potrebnu hidrataciju i tako sprječava isušivanje. Blagi miris sapuna pruža vam dugotrajni osjećaj meke i ugodne kože. Tražite li čvrsti sapun za ruke koji će vam pružiti prijeko potrebnu hidrataciju i savršenu čistoću ruku - NIVEA creme soft sapun je odličan izbor.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaTurska
Upute za upotrebu/pripremuNasapunajte ruke i isperite.
BrandNivea

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.